Familie Winkelhorst bezit weer alle aandelen in Mazda-Winkelhorst

Met ingang van december 2019 heeft de familie Winkelhorst het aandelen belang van Gerben Driessen (45%) in de onderneming teruggekocht. Hiermee is de onderneming weer volledig familiebezit.

Mazda Winkelhorst

Winkelhorst is sinds 1976 Mazda Dealer en opereert al een geruime tijd als Mazda én Fiat dealer voor de Achterhoek. De onderneming vertegenwoordigt met Mazda een sterk merk. Directie en medewerkers geven vol passie invulling aan het dealerschap van Mazda en het subdealerschap van Fiat.

Winkelhorst heeft diverse klanttevredenheidsprijzen gewonnen, waaronder vier maal op rij “De meest klantvriendelijkste dealer van Nederland”. Dit zegt genoeg!

Adviseurs

ROS Managementregie heeft samen met Weeninc de familie Winkelhorst mogen begeleiden bij de succesvolle uitkoop. Wij wensen Mazda Winkelhorst en in het bijzonder Jochem Winkelhorst veel succes met het voortzetten van de onderneming!

Verkoper aan het woord

Naar aanleiding van onze bedrijfsscheiding werden wij via-via geattendeerd op ROS Managementregie.

Het contact verliep goed en wij kregen direct het vertrouwen dat door kennis en kunde van ROS Managementregie de bedrijfsscheiding eerlijk en vlekkeloos zou kunnen verlopen.

Doordat ROS Managementregie ons zeer goed heeft geadviseerd en begeleid hebben wij een goede deal kunnen sluiten. Dit was zonder hun daadkrachtige optreden waarschijnlijk niet gelukt.

Wij kunnen daarom iedereen ROS Managementregie van harte aanbevelen. Tevens willen wij ROS Managementregie hierbij danken voor hun geduld en inzet!”