ROS Managementregie begeleidt overname Duitman Hengelo

Met ingang van 1 november 2019 heeft H. Cillekens B.V. alle activiteiten en activa overgenomen van Duitman Hengelo. H. Cillekens B.V. is een 100% dochter van Silca, ’s werelds grootste sleutelfabrikant.

Duitman Hengelo

Duitman is een moderne onderneming met een ambachtelijke historie en is al sinds 1956 een begrip in de sleutelwereld. Inmiddels is Duitman uitgegroeid tot een toonaangevend, internationaal bedrijf. De klanten van Duitman zijn hoofdzakelijk winkels, waaronder sleutelspecialisten, schoenmakers, doe-het-zelf zaken, ijzerwarenhandelaren en rijwielzaken.

Verkoper aan het woord

“Na het maken van een weloverwogen keuze om ons familiebedrijf niet langer voort te zetten, hebben we ROS Managementregie ingeschakeld om ons hierbij te begeleiden. In verband met een eerdere positieve ervaring met deze organisatie hebben wij ROS Managementregie benaderd, destijds hebben zij bemiddeld bij de verkoop van onze Belgische tak.

We vinden de werkwijze van ROS Managementregie prettig door hun nuchtere maar persoonlijke benadering en doordat ze kennis van zaken hebben.

Wij hebben het als uiterst positief ervaren dat je als ondernemer wordt ontzorgd bij de verkoop van het bedrijf en dat je kunt vertrouwen op een serieuze partner die hierin uitsluitend jouw belangen behartigt.”

Adviseurs

ROS Managementregie heeft Duitman Hengelo mogen begeleiden bij de verkoop aan H. Cillekens B.V. (Silca), wij kijken terug op een geslaagd traject en wensen Henk en Sandy Duitman veel succes in de toekomst!