ROS Rally – De Omloop van Brummen

De Omloop van Brummen

Al negen jaar organiseert Ros Managementregie samen met 2 partners ‘De Omloop van…’ in de mooiste buurtschappen van Oost Nederland. Magnifieke ritten gingen al vooraf aan ‘De Omloop van Brummen’; zo waren we al in Berg en Dal, ’s Heerenberg, Eibergen, De Steeg, Montferland, Elst, Holten, en Barchem en werden mondiaal goede doelen ondersteund. Dit jaar gaan we op vrijdag 10 mei a.s. naar …Brummen!

Het voorjaar is een heerlijk seizoen waarin iedereen weer zin heeft om erop uit te gaan en te genieten van de warme wind en rallykroketten. Wij hebben er in ieder geval al weer veel zin in en schakelen al in een hogere versnelling om alles perfect te regelen. Kriebelt het bij u ook al naar voorjaar, vrienden en versnellingsbakken? Dan is ‘De Omloop van..’ echt een rally voor u! Professionele tochten én gratis navigatiecursus georganiseerd door ‘rallycrack’ Martin Roosenboom; smaakvolle buffetten en bovenal prachtige exclusieve auto’s. Alle informatie vindt u op www.omloopvan.nl.

We rijden niet zomaar een tochtje! Elke kilometer die genoten wordt van de Achterhoekse bossen vertalen zich naar een bijdrage aan de bebossing van Afrika; Samen halen we enkel door uw geld op voor Carbon Tanzania, een sociale onderneming die zich samen met de lokale bevolking inzet voor het behoud van de bossen van Afrika (Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan een kijkje op de site www.carbontanzania.com).